mirzu miut tähän haastoi, elikkä pitää keksiä viisi pahetta ja haastaa taas viisi uutta ihmistä. Tosin en tiedä oikein ketään jotka olisivat tämän haasteen tehneet :p Eeh, mitähän tästä tulee.

1. Asioiden tarkastaminen miljoonaan kertaan
Avaimet, kännykkä, rahapussi, linkkikortti... Ovatko ne kaikki nyt varmasti mukana? Eli tarkistan aina ovatko kyseiset tavarat mukana. Jos olen istunut jossain ja lähden pois, tarkistan ovatko ne mukana. Lisäksi kouluun lähtiessäni tarkistan ovatko kaikki kirjat mukana varmaan parikin kertaa.
Illalla nukkumaan käydessä myös tarkistan onko herätys varmasti päällä ja oikeaan aikaan :D

2. Stressi
Stressaan ihan kaikesta, niin yksinkertaisista, ihan päivittäisistä asioista ja normaaleista esimerkiksi kokeista. Joskus tämä yltyy niin pahaksi, että vaikeuttaa suorastaa elämää. Pitäisi varmaan aloittaa joku kurssi jossa pystyy hallitsemaan stressiä. :D

3. Päiväunet
Normaalisti koulusta tultaessa nukun päiväunet, jotka kestävät parikin tuntia. Nyt olen saanut vähän hillittyä tätä nukkumista, mutta vieläkin on niitä päiviä viikossa jolloin en vain voi olla menemättä nukkumaan koulusta tultaessa.

4. Himo laukkuihin, korviksiin ja kenkiin
Lasketaanko tämä tavaksi? No en tiedä, mutta pistän sen silti. Eli kaapista löytyy miljoona paria kenkiä (tarkalleen siis 20 paria), laukkuja varmaan 10-15 kappaletta ja korviksia lukematon määrä. Vaatekaupassa (tai mahdollisesti muualla missä myydään kys tuotteita) käydessä en voi olla ostamatta kys tuotteita jos löytyy edes vähän rahaa jota on mahdollista käyttää.

5. Tietokone
En keksi nyt mitään muutakaan joten laitetaan tämä. Istun koneella joskus jopa 24/7 h. Varsinkin viikonloppuisin jos ei ole muutakaan tekemistä (lue: poikaystävä tekee jotain muuta kuin on miun kanssa), oon oikeasti tosi nolife :D No on tää koneella istuminen vähän rajoittunut viime päivinä...

-----

Sitten voisi vähän kertoa mitä tässä elämässä on tapahtunut :D öö, stressi on vähentynyt ainakin hetkeksi. Huomenna pidetään esitelmä (Tsaikovski) luokalle eli kaikki on nyt muuten sen puoleen valmis. Lisäksi prosessiaineessa ei ole kuin toinen osa kirjoittamatta ja siinäkin menee vain hetki, kun hienosäätää sen. Noh, kohta on koeviikko joten se siitä.. Lauantaina en kyllä ajattele ollenkaan koulua, vien poikaystäväni syömään, kun hänellä on tänään synttärit :>
Ja sain toisen kuvistyöni valmiiksi! Senkin laitan näytille ehkä joskus, kun saadaan koulusta pois.

Sitten neuloin pari kierrosta tuota huivia, nyt siinä on 79 silmukkaa. On kamalan raskasta neuloa, varsinkin nurjaa tuolla silmukka määrällä. Kyllä se tästä vielä paranee! ;D Nyt on tullut ongelmaksi, että mitä neulon seuraavaksi. Joko tulevalle vauvalleni (joka siis tulee sitten ehkä muutamien vuosien päästä vasta :DD) tai itselleni pipon. Toisaalta nuo vauvanvaatteet olisivat paremmat. Hmmh, pitää katsella minkälaisia lankoja sitten löytyy.

Eipä kai muuta?