Historian opettaja sitten ilmoitti, että meidän esitelmä on jo reilun viikon päästä eikä viikolla neljä. Tulee hieman kiire + stressiä, kun pitäisi oma osuus esitelmästä tehdä, prosessiaine, lukea novellikokoelma ja kirjoittaa tiivistelmä. Ehkä tää tästä. Jotain hyvääkin koulussa tapahtui, sain kuviksen työn valmiiksi (lyijykynätyö, käsi aiheena) \o/ Voin ehkä joskus laittaa nettiikin vaikkakaan en ole lahjakas piirtäjä.

Mitäs muuta? Oon ollut kamalan väsynyt ja herkällä päällä, voisin itkeä pienistäkin asioista, eeh. Pistetään sen stressin piikkiin. Neulottua sain vähän (työnä on fifi kolmiohuivi), okei kaksi kierrosta, mutta on sekin jotain jo. Poikaystäväkin soitti armeijasta, oli lyhyt puhelu, kun poikien pitää käydä aikaisten nukkumaan. Nyt kaksi päivää oon leskenä ollut ja ei mitään helppoa ja vielä ainakin se puoli vuotta edessä. :o
Niin ja sitten voisin mainita korealaisesta ja afrikkalaisesta mailikaveristani, sain innostuksen hommata kirjekaveri jostain muualta kuin Suomesta ihan, että englannin kieli karttuisi. Tulihan toiselle selitettyä pitkä romaani meidän koulusysteemistä.

Ehkä jatkan tuota tiivistelmään, menen nukkumaan ja aamulla iloisena kouluun, onneksi vain neljä tuntia tekee hyvää näiden kahden kahdeksan tuntisen päivän välissä.