Aina, kun tänne kirjoitan tulee jotain negatiivistä, mistäköhän johtuu? Kuitenkin tänään on ollut hemmetin tylsä päivä > pistää masentamaan. Ensinäkin oon vaihteeksi ollut taas väsynyt vaikka menin jo klo 20.00 nukkumaan (herätys 6.30) , sitten vielä nukun päiväunet koulusta tultuani, nyt olo ihan pöksis. :o Toiseksi on perjantai ja tää on sellainen päivä jolloin pitäisi tehdä jotain tässä iässä, mutta tämä tyttö istuu kotona tekemättä mitään. Se oikeasti pistää masentamaan, kaverit vaan on jossain ja itse kotona. Oon vaan niin epäsosiaalinen ihminen.
Enkä oo ees jaksanut tehdä tuota neuletta, kun sain tehtyä sitä yhden kierroksen väärin ja näkyy heti siinä kuviossa, ei huvita enää. Esitelmää ja prosessiainetta piti tehdä, mitä tuli? Ei yhtään mitään, sain kyllä vähän luettua tuota Tsaikovskista kertovaa kirjaa (esitelmän aihe siis Tsaikovski), jes.

No on jotain parempaakin tapahtunut (ei ehkä äidilleni, joka maksaa puhelinlaskut :D), poikaystävän kanssa puhuttiin puhelimessa 31 minuuttia ja rippeet päälle. Mietin jos vaihtaisi liittymää johonkin jossa puhelut eivät ole niin kalliit kuin zerofortyllä tai joku sellainen puhumisliittymä, kun tuo marsuliittymä on tekstariliittymä :D Selitän taas. Viikon päästä kuitenkin nään taas poikaystäväni, ei jaksaisi millään odottaa (ja sitten viikon päästä on esitelmä vielä ohi, jes!) :)

Ehkä voisin tästä hipsia nukkumaan, kun aamulla pitää lähteä näyttämään liikkeeseen tuota uutta kameraa, kun en osaa käyttää sitä tai sitten kamera on rikki, sillä kuvat ovat aina ihan tärähtäneitä ja tuossa pitäisi olla vielä kuvainvakaaja joka estää sitä tärähtämistä. :o

Hyvää yötä kaikille, nukkukaa hyvin :)