Tänään sitten jännitettiin koko perhe, varsinkin kissat, että miten Suomelle käy Ruotsia vastaan. Sääli, että tuli häviö. Itse 38 asteen kuumeessa yritän saada äidille sukat tehtyä, kannustaa samaan aikaa Suomea ja rapsuttaa kissaa, ei voi olla onnistunutta kuvaa. En ole kovinkaan kuvauksellinen, mutta kissathan ne pääkohdat tuossa kuvassa ovat?

riivio.jpg
Siinä meidän vanhus, Riiviö Rusetti. Tahtoi aivan välttämättä tulla juuri miun syliin katsomaan matsia. Kuvat ovat kyllä maailman huonoimmat ja hävettää ihan oma lärvi näis kuvissa :D (Oon juuri jotain selittämättä varmaan äidille)

 riivio2.jpg
Sitten nuorempikin santeri tulee katsomaan mikä on meininki, kuva taas maailman huonoin. Pahoittelen. (Ehkä parempi niin, ei näy kuinka järkyttävän näköinen olen. Pakko tätäkin hokea kokoaika :DD)

Sukat olisi siis tarkoitus valmistua tänään, kärkikavennukset ovat jo menossa \o/ Onhan tässä vielä huominen aikaa, kun tiistaina pitää olla valmiina, että voi ottaa Helsinkiin mukaan. Saa nähdä mitä tulee, mutta nyt katsomaan porkkanasämpylöitä jotka uunissa paistuvat, nam.

Lisäys 19.43
Lanka loppui kesken noista sukista, muutama kierros olisi ollut enää :<