Itselleni tarkoitut pörrösukat, jotka kuitenkin päätyvät kokonsa vuoksi äidille ovat kohta valmiit. Nyt toisesta sukasta kantapäätä tekemässä, tosin äiti sen kanssa tuolla nyt väkertää. Satuin neulomaan väärin ja olen tunnetusti kovin huono purkamaan > kadotan ainakin 10 silmukkaa niin joku muu saa tehdä sen miun puolesta. ;D Hähähä, ette saa kuvaa nyt, sitten vasta, kun ovat valmiit.

Mutta kohta hiihtoloma (tosin miun hiihtolomalla on käynti hammaslääkärissä ja tavallisessa lääkärissä :'D) ja olen menossa Helsinkiin päin ja sitten pääsee käymään lankakaupoissa ;) Novitalta tuli kaiken lisäksi tuo kevät 2006 ekstra jossa oli ihania ohjeita nuorille, arvatkaa vaan kuinka suuret ovat nyt suunnitelmat.

Pitää muistaa ottaa tuosta äidin omasta apulaisesta (=kissanpentu) kuvia ulkonta. Oltiin tänään valjaiden kanssa pitkästä aikaa ulkona ja jokin ihme on tapahtunut, neiti ei pelännyt siellä. Vähän häntä oli pörröllään, mutta ei meinannut sisälle tulla. :o Alkutalvesta, kun oltiin niin ei sitten millään uskaltanut ulkona olla. :>