Pitää tännekin keksiä jotain kirjoitettavaa vaikka neulesuunnalla ei ole tapahtunut mitään kamalan erikoista, olen niin kamalan hidas tekemään. Unohdatte vielä koko blogin, kun ei ole uusia tekstejä :D

Mutta sain tänään tehtyä piposta (joka menee äidille, kun vanha pipo meni pesussa pilalle) neuleosuuden. Eli mallihan on samanlainen jonka voit löytää mipen ja naanin blogeista, sellainen kissakorvapipo Palmasta. Pitäisi vielä päätellä ja huomenna ajattelin sitten ompelukoneella vetäistä kiinni sen nii äidin pää ei enää palele. Harmi vain, jäi 50 grammaa sitä Palmaa ja ehkä ~ 70 grammaa jotain Anttilasta ostettua Minniä. Mitä sitten niistä tekisi? Äiti puhui, että tahtoisi lapaset, onnistuisikohan? Jaksanko tehdä? Olisi muutenkin tarkoitus tehdä 1000 paria lapasia, mutta eiköhän siitä ne lapaset synny, varmaan oikein muuta keksi. Sitten aloitin, yllätysyllätys, äidille tekemään tuollaista samanlaista asustehuivia jonka tein itselleni. Nyt vain sinisestä langasta. Vauvan nuttu on nyt vähän lomilla tuolla lankakorissa, mutta ei sillä ole mikään kiire, kun vauvakin syntyy vasta syyskuussa.

kisu.jpg

Jottei aivan tylsä tulisi niin tässä pari päivää sitten otettu kuva Mimistä. Neiti on leipäkorissa (njoo, se on kyllä ihan kissoja varten tuossa. Molemmat tykkäävät siinä nukkua) ja saalistaa lemppari hiirtään :)