Eilen oli aivan pakko päästä ostamaan lankoja, kun maanantai oli niin tuskainen päivä! 15 euroa sitten meni Anttilaa, kun ostelen sukka - & lapaslankoja muutaman kerän. Oli kyllä kamalan vaikea valita, pohdin varmasti 15 minuuttia lankahyllyn edessä, että mitä otan ja otanko tämän vai tuon, vai molemmat? Meinasi ihan ahdistus tulla. No onneksi pääsin jonkinlaiseen lopputulokseen ja muutamat kuvat alhaalla. Lisäsin oikein hienot reunuksetkin! On niin sävysävyyn ;D

veikat.jpg

Näistä Novitan 7 veljeksen raitalangasta olisi tarkoitus tulla sukat & mahdollisesti lapaset, tietenkin itselleni. Innostuin jo hiplailemaan toista kerää, että vyötekin kerkesi irtautua pois ennen kuvausta. Sukat meinasin tehdä ihan vyötteen ohjeesta ja lapasten ohje olisi hakusessa. Olen tässä jo muutamia katsellut vähän sillä silmällä, mutta jos teillä on tiedossa näppäriä peruslapasten ohjeita, niin heitelkää osoitteita!

isoveli.jpg

Luonnonvalkoinen Novitan Isoveli ajatteli joskus valmistua lapasiksi. Tämän kanssa mietin pitkään otanko ihan yksiväristä vai raitalankaa. Kuitenkin tämä yksivärinen lähti mukaan. Näihinkin haen ohjetta edelleen.

Nyt on varastossa lisää sukka - & lapaslankaa. Pitää vain alkaa tekemään, että saa käyttöön. Ihan hyvä vain jos on useammat lapaset, kun tuppaan kadottamaan niitä. Viime talvena taisi mennä kolmet lapaset?

----

Muille tekeleille kai kuuluupi hyvää? Salomonin solmuista valmistuva huivi taitaa olla seuraava valmis tekele. Sitä, kun jaksaa tehdä. Sukatkin edestyvät muutaman puikon päivätahdiin. Ei ole oikein innostusta, kun ei ole kunnon ohjetta (onneksi mippe auttaa soveltamaan!). Olen hidas ja aikaa on aika niukasti, mutta kyllä saan teille joskus valmiitakin töitä. Lupaan!