Isä kertoi juuri, että he saavat toisen yhteisen lapsen syksyllä. Eli miusta tulee tupla sisarpuoli nytten. Sinänsä outoa, että nyt päälle 40 vuoden iässä pukkaavat lapsia vuoden välein. :o Jos kaikki vaan sujuu hyvin niin bra. :> No, näin ainakin yhden hyvän asian. Voin neuloa nyt jollekin jotain joka varmasti tulee käyttöön! Voisinhan mie tuolla kohta vuotiaalle velipuolellekin jotain neulasta (muuta kuin lapaset), mutta kasvaa niin pirun kovaa vauhtia etten mie pysy tahdissa ;D

Siinä ne ilouutiset(ko?). :D


Mutta neuleisiin sitten. Lapaset ovat kohta valmiit, toisesta lapasesta pitää käydä kavennuksia tekemään ja peukalot puuttuu, muuten valmiit. Fifi-huivin äiti sai pelastettua, sitä sitten jatkan, kunhan saan lisää lankaa. Oli Anttilasta loppu eikä ihan kangaslankamikäonkaankaupassa ollut kyseistä lankaa. Anttilasta sanoivat, että loppuviikosta tulee. Hyvin sujuu siis. ;) Bongasin uusimmasta Novitasta ihanan vauvojen asusteen, malli 59.

Nyt ei ole minkäänlaisia kuvia :<

Koeviikko pukkaa päälle eikä oikein ole aikaa neuloa :< Pitäisi nytkin olla lukemassa historiaa tai bilsaa, tai sitten tekemässä äidinkielen analyysiä, mutta oli nyt pakko tulla hehkuttamaan tänne tuosta tulevasta vauvasta. Ehkä siirryn lukemaan. Paitsi ensin vastaan tuohon mirzun lähettämään haasteeseen. Pahoittelen taas etten voi tuota pistää eteenpäin, koska tämä ihmistuntemus blogeja kirjoittelevista ihmisistä on hyvin suppea. Jos joku haluaa tuon tuosta ottaa niin laittakaa vaikka kommenttilaatikkoon viestiä ;)

Kerron mitä mulla on päälläni kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa tästä haasteesta ja tästä merkinnästä.

Eli päällä on Seppälän alennusmyynneistä ostetut vihervalkoraidalliset alushousut ja perus rintaliivit (tärkeää). Sitten löytyy valkoiset sukat joissa on jotain epämääräistä kuviota. Jalassa ovat ikivanhat harmahtavat farkut, oikein mukavat kylläkin. Sitten yläosa, ööm. Alimmaisena löytyy H&M:n musta niskalenkkitoppi, H&M:n valkoinen perus 3/4 hihainen trikoopaita ja päällimäisenä musta perusneule, jonka olen saanut monta vuotta sitten lahjaksi. :)