Oivoi, on niin paljon tapahtunut tällä neulerintamalla etten tiedä mistä aloittaa! Mitään työtä en ole kyllä valmiiksi saanut, hups. Mutta lankoja vain ostelen ihan liikaakin, kyllä niillle kerille on joku tarkoitus. Toinen juttu saanko koskaan mitään aikaiseksi...

Otetaan ensimmäinen kuva. Ostin lankakorin, ihan oman lankakorin. Olisi äidillä ollut lankakori, mutta siinä oli äidin langat (puikot ovat yhteiset) niin ei se olisi tuntunut niin omalta. Ja ilman koria ne langat oli missä sattui. Robin Hoodista sitten tuollainen kiva kori löytyi. Harmi vain, että on jo täynnä. Onkohan se liian pieni? Toisaalta on hyvä ettei se mikään mahdottoman iso olekkaan, tulisi varmaan ostettua liikaa lankoja... Niin se kuva.

kori.jpg
Takana on roskapussit, siivosin nimittäin perjantaina! Ei ole keritty viemään vielä pois, kun siivoaminenkin jäi kesken, kun Kouvolaan piti lähteä. Ehkä tää huone joskus tulee olemaan täysin siisti.

Niinkuin varmaan huomaatte on koriin ilmestynyt valkoista ja sinistä Novitan Palmaa. Tuota valkoista on viisi kerää eli öö 250 grammaa ja sinistä kaksi kerää eli 100 grammaa. Mitä niistä sitten olisi tarkoitus syntyä? Valkoisesta pitäisi tulla itselleni sellainen jänishuppari joka oli tuossa Novitan kevät ekstrassa, tosin ilman niitä korvia. Se olisi juuri sopiva työ miulle. Sinisestä sitten äidille sellainen kissankorvapipo, mippe taisi sellaisen tehdä toisesta langasta, mutta naanilla oli juuri sellainen pipo. Pitääkin kysellä ohjeita.

palma.jpg
Siinä vielä kuva teille langoista :) Ihanan pehmeitä ovat!

Nii-in, hiihtoloma se vain loppui tuosta vain enkä tunne olevani yhtään sen pirteämpi kuin viikko sitten. Noh, tulihan sitä sairasteltua, mutta myös Helsingissä käytyä rahaa tuhlaamassa. Pääasiassa vaatteita ja kenkiä katselin, mutta kyllä sieltä niitä lankoja tarttui. Sääli, että kaikki lankakaupat olivat sen verran kaukana ettei jaksanut lähteä seikkailemaan. Hakaniemessä (taisi se Hakaniemi olla) kävin katsomassa lankoja, Vihreä Vyyhti tai joku vastaava oli lankakojun nimi siellä öö torilla? :D En oo oikein perillä missä oon käynyt. No mukaan siis tarttui kolme kerää lankaa.

helsinki.jpg

Eli taas tuota ihmelankaa kaksi kerää, tarkoitus on siis tehdä kaksi samanlaista asustehuivia kuin se yksi jonka sain valmiiksi. Sininen menee yllätysyllätys äidille. Ja tuo lila sitten itselleni. Toivottavasti löydän noille huiveille käyttöä vähän keväämpänä, en oikein osaa käyttää vielä. :o Sitten tuosta isommasta kerästä syntyy toivottavasti itselleni tavalliset sukat. On kyllä ihanan väristä lankaa!

Kyllä miulle on teille työstäkin kuvia. Edellisessä kirjoituksessa mainitsin nutun jonka aloitin tekemään, sain siitä vihdoin kuvan otettua. Kyseessä on siis takakappale.

nuttu.jpg
Vähän on huonosti aseteltu.

Huoh, siinä taisi olla kaikki tällä kertaa. Ajattelin vielä illalla tehdä lankainventaarion ja miettiä mitä nyt oikeasti noista "jämälangoista" teen.