Kyllähän tää innostus lankoja ja puikkoja kohtaan palasi. Syynä taas päivittäinen irkkaaminen muutaman neulojan kanssa (kiitos mippe, nekkis & niina). Sitä, kun lukee aina välillä kaikkea neulomis/virkkausjuttuja, niin kai sitä itseäänkin alkaa taas himottamaan koko homma?

Mihin jäinkään silloin pari kuukautta sitten? Kesken olivat pinkistä mohairista fifi ja valkoisesta langasta-jonka-nimeä-en-nyt-muista vauvan nuttu. Ajattelin purkaa tuon fifin (taisi olla kolme ruutua) ja virkata jonkin vähän helpomman huivin. Aamulla koitin aloitella vaikka mitä, ja mippe epätoivoisesti yritti irkin kautta neuvoa, mutta kun oon viimeksi pitänyt virkkuukoukkua kädessä 5. luokalla, tulos oli epämääräinen mytty, vaikka neuvot olivat hyvät. Tartten vain konkreettisen esimerkin, eli odotan kiltisti äidin tuloa. Vauvan nutun teen joskus loppuun, ei sillä kai kiire oli jos vauvakin (eli velipuoleni) syntyy syyskuussa.

Langat, langat... Ne ovat kokeneet jonkin lisääntymisen tuolla lankakorissa. Koko kori on täynnä vauvalankaa! Epämääräisiä keriä, vähemmän epämääräisiä keriä. Ehkä voisin kuvata kaikki ja laittaa tänne, jos muilla olisi ideoita, mitä niistä langoista voisi tehdä.

Huh. :>