Oon edistynyt, sain lapaset valmiiksi viikossa \o/ Eilen illalla siis päättelin tuon toisenkin lapasen. Harmi vain, että niistä tuli pienet. Pitää varmaan tuosta turkoosista langasta mistä sukatkin teen niin tehdä itelleni sit kunnon lapaset.

lapaset.jpg
Tuo väri on aivan ihana ja ihan siistitkin niistä tulivat. Lapaset eivät ole täysin samanlaiset johtuen tuosta langasta joka itse vaihtaa raitaa :D Olisihan ne saanut samanlaisiksi, mutta noin ovat oikein kivat.
Lapasten ohjeena oli mirzun antama peruslapasten ohje jota sovelsin. Puikkoina joustineuleessa kolmoset ja muuten neloset. Lanka oli Novita 7 veljestä moniraita. :)

Sitten aloittelin tässä öö maanantaina? noita pörrösukkia Novitan lehdestä. Olisin koulussa tänään neulonut, kun oli n. tunti aikaa, eikä kotona oikein kerkiä, kun kokeisiin pitää lukea. Nytkin pitäisi olla lukemassa bilsaa. Niin unohtui yksi puikko kotiin niin en viitsinyt alkaa neljällä neulomaan, kun tuo Tango Fani on aika hankalaa ainakin itselleni neuloa.


aloitus.jpg
Epämääräinen sotku. Tuohon alareunaan tuli yksi kerros liikaa, mutta tuskin haittanee. :)

Olin tänään lankaostoksilla, tarkoitus oli ostaa Teddyä tuohon fifi-huiviin, kun sitä taas oli tullut ja pari kerää Palmaa jotka olivat alennuksessa. Harmi vain, olin muistanut Palman hinnan väärin joten ne jäi ostamatta. Tuo Teddy on kuitenkin tärkeämpi. Tuossa myös keskeneräisestä fifistä kuva.

fifi.jpg
Ihan kiva omasta mielestäni, kun ajattelee miten vähän olen neulonut! Nyt voin taas paneutua tuohon työhön.

Ainiin, lisäksi liityin Novitaklubiin eli nyt alkaa meille taas tulemaan Novitaa. Äidille joskus on tullut, sääli, että vei lehdet omalle äidilleen. Niissä olisi voinut olla vaikka mitä kivoja malleja. Sitten, kun taas käy mamman luona niin pitää kysellä lehtiä. :D

Nyt kuitenkin lukemaan evoluutioista ja ekologiasta ja mistä vielä, itekkään tiedä. Voi sitten illalla neuloa.