Nyt ette saa kuvia, hähää, vaikka onkin yksi uusi valmis työ! Eilen sitten sain äidille tuollaisen sinisen asustehuivin valmiiksi, kun tahtoi niin kovasti sitä työmatkalleen mukaan. :> Tänään siis ollut jo käytössä.
Sitten aloitin fifi-huivin tuosta pinkistä langasta jonka bongasin kirpparilta, en tiiä. Siitä tulee aika rumaa jälkeä, kun miun käsiala on niin isoa ja suurta ja tuosta näkee niin hyvin :< No ehkä se menee ja tasoittuu käytössä. Ja kuka tulee kaulasta katsomaan, että onpas sulla isoreikäinen huivi! :D Vähän pelottaa saanko tota koskaan valmiiksi. Voisin aloittaa kolmannenkin työn (fifi, nuttu ja tuo kolmas), kun tää fifi vaatii niin paljon keskittymistä ainakin miulta.

Voi olla vähän hiljaista nyt viikon ajan, kun on niin kamalasti kaikkea! Huomennakin on koulua 10-15 (tosi pitkä päivä), sitten varmaan kaverin kanssa kahville (sosiaalista elämää) ja illalla body pumppiin (no ihan oikeasti!). Mutta torstaina on sitten parasta! Koulua 8-14 (ohoh, vähän pidempi), jonka jälkeen kotiin kirjoittamaan enkun aine loppuun (aloitin tänään ja tää ei oo sitä parasta) ja sitten seitsemän jälkeen poikaystävää vastaa, kun tulee vähän aikasemmin lomille (tää on parasta)! Ihan kiva, kun ei olla nähty pariin viikkoon ollenkaan (puhelinyhtiötvaimitkäonkaan hyötyy kyllä), sitten perjantai menee koulussa ja poikkiksen kanssa, samoin lauantai (siis en oo kyl koulussa) ja sunnuntaina on jokin ihme juttu (en oikeesti tiie et mikä, pitää selvittää) :D

Ai kuinni meni vähän ohi aiheen?