Kuvia tämän hetkisistä töistä ja uudesta langasta. Kuvista ei mitään laadukkaita tullut, kun en jaksanut alkaa kameran kanssa tappelemaan, mutta ehkä kestätte sen? ;)

huivip.jpg

Eli siinä on syntymässä salomoninsolmutekniikalla kolmiohuivi mustasta Kitten mohairista. Ihan uusi lanka on, ei mitään vanhoja jämiä :> Pahoittelen kuvan katkeamista... Saa nähdä riittääkö tuo yksi kerä vai ei. Tosiaan virkkuukoukku on ensimmäistä kertaa kädessä sitten ala-asteen. Ihan kivalta tuo näyttää, vaikka neliöt eivät ole täysin samankokoisia, mutta kelpaa minulle.

2huivip.jpg

Tämä siis ensimmäinen versio huivista ja taas niin laadukas kuva. En tiedä jaksanko tehdä tuota loppuun, kun lanka on ehkä vähän liian kirkkaan pinkkiä. Ongelmaksi vain muodostuu, että mitä hitsiä teen sitten tuosta mohairista joita on useampi kerä? (Kirppariostos, 3 euroa koko pussi. Taisi olla n. 100-150 grammaa lankaa.)

sukkap.jpg

Kuvien laatu vain paranee... Eli siinä ovat sukat tulossa. Lanka on viime hiihtolomalla ostettu Vihreästä Vyyhdistä. Taisi nimenä olla Supersocke 100, vyöte on jo jossain tuolla lattialla kaikkien muiden roinien keskellä. Ainut ongelma tässä työssä on se, ettei minulla ole kunnon ohjetta noin ohuelle langalle ja olen huono soveltamaan.

lankap.jpg


Uusi lankakin ilmestyi kuvioon. Eli valkoista Kitten Mohairia, ostettu samaan aikaan kuin kolmiohuivin mohair. Tästä sentään sain kuvan. Tarkoituksena olisi saada aikaan kolmiohuivi, malli nimeltä Sweep of Easy Wind and Downy Flake. Saa nähdä mitä tulee, kun ohje on englanniksi, mutta apujoukot ovat tukena.

----

Huh, pitäisi joskus siivota tuo lankakori, kun kaikki ovat ihan sikinsokin ja vähän tehdä inventaariota mitä kaikkia lankoja tuolta löytyy ja ehkä tehä pientä suunnitelmaa langoista. Ahdistaa nimittäin, jos ei ole mitään tietoa mitä niistä syntyy. Olen kyllä outo. :o Ehkä sitten, kun on aikaa, niin voisi tuonkin projektin toteuttaa. Olen kerran yrittänyt sitä tehdä, mutta jäi hieman kesken. Olenko vain laiska?